Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Pengurusan BeratBadan dengan BodyKey Nutrilite

0
Posted December 3, 2019 by nenek in Petua Kecantikan

BodyKey by NUTRILITE adalah program pengurusan berat badan yang diperibadikan berasaskan gaya hidup , diet, aktiviti fizikal, tahap tekanan, pola tidur, tabiat makan dan cara berfikir anda. Rungsing dengan hasil yang tidak memuaskan sedangkan anda telah melakukan segala-gala yang termampu untuk menyingkirkan berat badan berlebihan? Runtuhkan rintangan itu ke arah kehidupan dan tubuh yang lebih sihat dengan program pengurusan berat badan terbaik kami ini. Padat dengan nutrien penting dan serat daripada alam, Kit Permulaan BodyKey menyediakan alatan dan nutrien harian yang anda perlukan, di samping membantu anda dalam pengurusan berat badan secara keseluruhan.

Ciri-ciri:
Mempersiapkan anda memulakan perjalanan pengurusan berat badan yang diperibadikan ini.
Didatangkan dengan produk, suplemen NUTRILITE dan alat penilaian.
Sesuai dengan gaya hidup anda, tanpa membebankan hidup anda.
Semua bahan diperoleh daripada alam semula jadi; tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet yang ditambah.

Manfaat
Program Pengurusan Berat Badan BodyKey membantu anda mengatasi rintangan pengurusan berat badan anda.
Program yangdiperibadikan ini adalah berasaskan gaya hidup peribadi anda.
Program BodyKey dicipta khusus untuk anda, sesuai dengan kehidupan anda, memberikan anda hasil jangka panjang dan mudah diikuti.

1. BodyKey by NUTRILITE Meal Replacement Shake (Coklat) –
Minuman kocak BodyKey by NUTRILITE adalah minuman kocak pengganti sajian yang tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna, pemanis dan bahan pengawet. Ia tidak mengandungi bahan GMO dan lemak trans sifar. Dirumus secara saintifik sebagai sajian seimbang mengandungi 25 vitamin dan mineral untuk membekalkan anda dengan ⅓ keperluan nutrisi harian anda di samping mengawal pengambilan makanan anda.

*BodyKey™ by NUTRILITE Shake terhad dalam bentuk serbuk/tepung, kedudukan Jenama Global berdasarkan: Sumber – Euromonitor International Limited; Packaged food, Meal Replacement Slimming, UBN, Retail Value RSP, % breakdown 2014.

2. NUTRILITE Soy Protein Drink –
Protein berkualiti tinggi terdiri daripada kombinasi unik soya, gandum dan pis yang mengandungi sembilan asid amino.

3. Multivitamin/Multimineral/Concentrate –
Membantu anda mengisi jurang nutrisi harian anda.

4. NUTRILITE Mixed Fibre Chewable Tablet-
Serat tidak larutnya membantu melancarkan buang air besar manakala serat larut menambah pukal kepada makanan. Ia juga mengikat dengan asid lemak dan menyingkirkannya daripada tubuh anda.

5. Beg Gim BodyKey-
Bergaya dan praktikal, ini teman bersenam anda yang ideal, di tempat terbuka atau tertutup. Bahan: Bahan Bahagian Utama 600D Poliester/ Lapik dalam – 190T Poliester. Ukuran: 42 (L) x 26 (H) x 25 (W) cm

6. Pengocak BodyKey –
Kalis bocor, bebas BPA dan ftalat, Pengocak BodyKey didatangkan dengan BlenderBall berpaten yang memastikan minuman kocak anda halus dan konsisten.

7.Pita Pengukur BMI BodyKey –
Alat yang berguna ini membolehkan anda menjejaki kemajuan anda dalam penurunan berat badan dan memeriksa Indeks Jisim Tubuh (BMI) anda.

Berminat? klik ini >> www.wasap.my/60123312030/bodykey+set


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.