Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


🔥HOTs🔥Sabun Zumba|Kurus|Cantik

Posted February 21, 2020 by nenek in Petua Kecantikan

Dari angka 9 turun ke angka 8 asbab pakai Sabun Zumba je? Biar betul? 😱

Akak ni dah pakai 2 ketul Sabun Zumba n berjaya turunkan sehingga 4 kg dan inchloss 6 inci tau.

Sabun Zumba ni pakai masa mandi je. 2x sehari. Pakai biar konsisten supaya nampak kesannya.

Nak kata kesan cepat sangat pun tak jugak sebab sabun ni natural. Takde steroid bagai.

Bahan utama dia cuma minyak pati serai, halia dan manjakani je. Takde tambahan bahan pelik – pelik yang boleh menurunkan berat dengan laju nya secara tiba-tiba.

Semuanya ada proses dan ikut feedback customer setakat ni biasanya dalam sebulan tu boleh lah turun sehingga 5 kg. Alhamdulillah

Tak percaya tak apa. Tapi kalau tetiba rasa dapat satu bisikan hati teringin nak cuba boleh je wasap kita anytime anywhere. ✌️😁

wasap sahaja 0123312030


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.