Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Teh Tarik Susu ok ke?

0
Posted January 23, 2020 by nenek in Petua Kesihatan
Saya memang minum susu… bersama2 teh tarik...

Tapi kan adik…. akak nak share je tau… Dlm teh tarik tu dorang guna susu pekat yang mana ia diperbuat dari gula yang dicampur dgn isian kelapa sawit…. pehtu ditambah dgn gam susu lak lagi😪😢…
Inilah satu punca rakyat kita ramai yg diabetes. Lembu pun tak mengaku susu dia😅

Tapi susu coloskim diperbuat dari susu awal lembu yang memberi 20 kebaikan kepada tubuh kita… satu sachet hanyalah 54 cal..😘😍

Jom tukar cara hidup sihat…🥰😍 jom minum susu coloskim, nak order boleh wasap 0123312030
COD di Shah Alam dan kawasan sekitar. Sepeket RM4 aje 🙂

#sususihat
#susutreatment
#susukurus
#coloskim


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.