Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


🔥HOTs🔥Set Ibu Bersalin

0
Posted February 27, 2020 by nenek in Petua Untuk Perempuan

klik gambar jika ingin menempah 🙂

Set Lepas Bersalin Tropical Herbs (11 item/pek)
Set Lepas Bersalin Tropical Herbs baru telah diperbaharui untuk memanfaatkan kemajuan moden dan menggabungkannya dengan rumusan tradisional yang berkesan di dalam pek mudah yang lebih mudah untuk digunakan. Diseduh dengan minyak pati untuk meningkatkan dan menambah baik kesejahteraan ibu serta membantu mereka mengekalkan keadaan minda yang tenang dalam tempoh berpantang, set ini bertujuan untuk memenuhi keperluan ibu moden dengan lebih baik.

Kehamilan ialah masa yang sangat istimewa dalam kehidupan seorang wanita. Makan dengan baik serta kekal sihat dan tenang sangat penting kerana ibu membekalkan keperluan pemakanan bayi yang sedang berkembang. Penjagaan selepas bersalin sama pentingnya kerana ibu perlu mendapatkan semula tenaga dan kecergasannya serta menjaga bayinya. Dalam kebanyakan budaya Asia, ibu-ibu baru dipulihkan kesihatannya semasa tempoh berpantang, biasanya dengan gabungan makanan, herba terpilih dan amalan tradisional yang lain.

Set komprehensif ini mengandungi 11 komponen produk yang akan digunakan dalam tempoh 44 hari untuk penjagaan lengkap dan pemulihan ibu-ibu selepas bersalin.

Untuk dimakan:
Teh Herba: Membersihkan sistem dan diambil sebagai tonik untuk menenangkan ibu-ibu baru.
Herba Lepas Bersalin 1: Membantu memulihkan tenaga ibu yang menyusukan bayinya dan menggalakkan pengeluaran susu ibu.
Herba Lepas Bersalin 2: Dari segi luaran, membantu ibu baru mengembalikan bentuk badannya dan dari segi dalaman apabila dia terus menyusukan bayinya.

Untuk kegunaan luaran:
Sabun Skrub Herba 100g: Dibuat daripada campuran herba yang sangat harum dan minyak pati oren manis untuk membersih dan menyegarkan badan serta menyental dan melicinkan kulit dengan lembut.
Minyak Urut Halia 75ml: Gabungan minyak terpilih yang semula jadi sepenuhnya dan juga Minyak Pati Halia dan Lavender yang membantu menghangatkan kulit, menjadikannya begitu licin dan lembut.
Minyak Bayi + Minyak Kelapa Dara 75ml: Rumusan 100% semula jadi yang mengandungi Minyak Kelapa Dara, Cengkih dan Pudina yang menyamankan apabila disapu. Minyak ini dirumus khusus supaya selamat disapu pada bayi baru lahir dan kanak-kanak untuk membantu melegakan dan melindungi kulit mereka.

Untuk kegunaan luaran:
Pembersih Herba Wanita Dengan Prebiotik & Manjakani 150ml: Rumusan termaju yang menggabungkan ekstrak prebiotik dan Daun Sirih, Pueraria Mirifica, Parameria Barbata dan Quescus Infectoria untuk membersih, mengharum dan menyegarkan kawasan intim anda.
Semburan Penenang Campuran Bunga 70ml: Dibuat daripada gabungan air bunga Mawar dan Lavender berkualiti tinggi yang menyegarkan dan dicampur dengan minyak pati terpilih untuk membantu anda rasa tenang dan nyaman.
Balm Pelembap Puting 15g: Rumusan yang semula jadi sepenuhnya, selamat dan lembut untuk membantu melembapkan puting payudara dan mengurangkan kemungkinan ia kering atau merekah, Balm Pelembap Puting diseduh dengan Minyak Selasih dan Adas yang juga membantu memberi kelegaan.

Campuran Herba Peramping 20 paket x 15g: Kombinasi herba terpilih untuk membantu membersih dan menegangkan bahagian abdomen selepas melahirkan anak.

Ciri dan manfaat:
Penyelesaian lengkap dan mudah dengan semua yang anda perlukan. Persediaan minimum diperlukan kerana semua produk telah disukat dan sedia untuk digunakan.
Diseduh dengan minyak pati untuk meningkatkan pengalaman penggunaan.
Terbukti mujarab kerana ramuan herba yang digunakan secara tradisional telah lama digunakan dan terbukti secara saintifik berkesan.
Ekstrak herba terpiawai bahan-bahan aktif untuk kualiti dan kekonsistenan.
Tidak ditambah pewarna, perisa tiruan atau pengawet.
Kapsul sayuran digunakan, oleh itu produk sesuai untuk vegetarian, dan juga semua kaum dan agama.
Dari pengilang herba yang bereputasi baik dengan pengalaman bertahun-tahun dalam pengeluaran produk berasaskan herba. Syarikat telah memenuhi kriteria Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan/ Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (BPFK/BPKD) untuk Amalan Pengilangan Baik (GMP).


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.