Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Posts Tagged ‘produk’

Bagaimana Membuang Dagu Berlapis (Double Chin)?

Ramai yang tidak suka akan kewujudan ‘dagu berlapis’ kerana ia membawa maksud seseorang itu gemuk atau obese. Bagi perempuan yang mengenakan tudung, kewujudan dagu berlapis pasti akan menjadi semakin ketara kerana pemakaian...


SAUNA RUBY (Slim, Sihat, Segar)

Keistimewaan sauna ini adalah: 1. Paling mudah dipasang dan disimpan Sedia dipasang dan disimpan tidak sampai 1 minit! 2. Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air dan tahan lama. 3. Harga yang berpatutan. 4. Mend...



SuperRich Mocha~ Collagen Drink Extra Power ~

  SuperRich adalah re-branding CocoaRich.. Rasa x ubah..kami hanya re-branding atas sebab yang tak dapat dielakkn..ada org ciplak logo CocoaRich kami setelah CocoaRich glamer..so cpt2 kitorg rebranding dan register trademark.....



Merawat Keputihan dengan SPV (Superrich Puteri Vanila)

Supperich Perfect lady kini Supperich Puteri Vanila Masalah keputihan adalah senonim dengan wanita hari ini yang aktif. Keputihan terjadi kerana wujudnya kuman di area miss V anda. Pelbagai produk diwujudkan untuk menangani mas...


SuperRich Puteri Vanila (SPV)

SuperRich Perfect Lady kini ditukar nama SUPERRICH PUTERI VANILA. PACKAGING BARU ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Rasanya sedap seperti makan aiskrim vanila dan minum air soya. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Halal JAKI...



Crystal Beauty 769 SKIN CARE (MB)

Crystal Beauty 769 SKIN CARE Dihasilkan dari bahan-bahan yang selamat: Hamamelis Virginiana L: tumbuhan perdu yang biji-bijinya dapat menghaluskan kulit dan kandungan zatnya dapat menyembuhkan peradangan. Ganoderma Lucidum: sej...



FAWS = Flora Aroma Whitening Soap SUCHI

FAWS = Flora Aroma Whitening Soap , Sabun Muka dan Badan Ingredients : Rose Extract, Jasmine Extract, Gardenia Extract, Chamomile Extract, Lavender Extra, Ginger Flower Extract, Peony Extract, Glycerin, White Sugar, Distill Wat...


Menghilangkan Tahi Lalat

Cara Membuang tahi lalat: Caranya ialah dengan mengambil nenas dan limau purut [bersama kulit atau tidak] yang telah dikisar (tidak terlalu larut), sapukan di tempat tumbuhnya tahi lalat tersebut. Lakukan 2 atau 3 kali sehari s...



Penawar Resdung dan masalah kulit ~ Skinrich supplement~

MINUMAN ANTI AGING + CUCI DARAH, YG MENGANDUNGI EKSTRAK MANGGIS, EKSTRAK DELIMA YG DIAKUI TERBAIK UTK MEMBUANG TOXIC DALAM BADAN ..FORMULASI DARI AMERIKA.. TELAH DIKAJI SELAMA 14TAHUN. Skinrich kini didalam bentuk sachets, seko...


IVMIST Magical Nano Oil

IV MIST Magical Nano Oil….mampu merawat:- ?resdung ?migrain ?asma ?jerawat kronik ?sakit mata ?sakit gigi ?tersalah tidur ?dan banyak lagi… Hanya sapu sahaja …mudah kan? ? Tawaran Ejen IVMist (byk FREE) . Ejen...



Rawatan Kudis Bernanah

Ivmist (magic nano oil) TERBUKTI #IVMist ni produk perbagai guna bukan sahaja untuk masalah berkaitan resdung. TESTIMONI MALAM TADi. “Ni 1 prkongsian. Sangat sesuai. Sebelum ni Saya dh cuba utk anak Saya. Ank sya tinggal ...


IVMIST TWIN PACK – LIMITED EDITION -sold out-

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi… SPECIAL EDITION TWIN PACK…. LEBIH NILAI UTK WANG ANDA.. Alhamdulillah.. Atas sebab ramai permintaan terhadap ‪#‎ivMistMagicOil‬ ini, pihak HQ telah mengeluarkan pek EDISI TERH...



BIO EXTREME SPRAY (BES)

Satu penemuan terbaru dengan penghasilan teknologi telah melahirkan satu formula yang memberi banyak faedah. Produk yang amat mudah digunakan dan boleh di bawa kemana jua. BIO EXTREME SPRAY Hanya 3X semburan di bawah lidah wakt...


Hot Shapers * mAkE yOu SwEaT !! (sweat pant)

What’s Hot Shapers® Hot Shapers® are fitness for everyday wear. Designed with Neotex® smart fabrics technology that increases core temperature helping your body sweat, sweat, sweat & sweat more while wearing them duri...



Hubungan Intim Hambar?

Astalabista bebeh! Tu dia sorg raja hubby bg feedback psl RAJA ABI CAFE! Power habisss! Memang puas hati la! Hubungan suami isteri yg suram, muram dah makin happening gitew! Hubby makin power mcm iron man jadian! Isteri makin h...


SUCHi Fragrance (Perfume Beraroma Terapi) FSAP

SUCHi Fragrance menampilkan sabun serta wangian aromaterapi pertama di dunia yang menggabungkan pati 7 jenis bunga-bungaan terpilih dengan dibacakan doa ruqyah. Ia mampu membangkitkan aura anda dalam sekelip mata. Memperkenalka...



Risau berat mendadak naik slps stop produk pelangsingan badan?

Risau berat mendadak naik slps stop produk pelangsingan badan? JANGAN risau… dengan L’Arome Slimming Serum, bila sudah berjaya menurunkan berat badan, anda boleh terus meninggalkan produk LSS. Berat anda tidak akan ...


L’AROME CLEARSKIN– APPLE STEMCELL

Harga 1 botol Rm 225 Beli 3 botol Rm 525 dpt – free ahli – free postage – free gift **jika sudah ahli Repeat order rm475 UTK 3 BOTOL Dlm 1box ada 4 fungsi ~ whitening ~ Moisturiser ~ Firming ~ Anti Aging **NAK...



Masalah Jeragat dan Rawatannya

Masalah Jeragat dan Rawatan nya Published on 04/11/2011    by Dr Hasseenah Hassan in jeragat Masalah Jeragat di kalangan Warga Asia Jeragat atau nama medikalnya Melasma adalah salah satu dari masalah kulit yang sangat biasa ...


Petua Membentuk Badan Yang Menawan Dengan Rutin Harian

Setiap wanita memang ingin­kan badan cantik dan langsing dengan pinggang ramping serta poto­ngan pinggul dan paha menawan. Selain penggunaan produk kecantikan yang mensasarkan pada bahagian tubuh bermasalah, apa kata lakukan ...



Cara Cepat Untuk Kurus dan Cantik

Gabungan mantap L’AMORE dan Slim Lift Slimming Pant!! * Sapu serum Lamore kemudian pakai Slim Lift Slimming Pant ini, mudah kan? seminggu boleh LOST 5KG sebulan lost 20KG Whatsapp 0123312030 Harga promosi!! Hanya untuk ya...


Set Wajah 44 Cahyaan Pola Gold

Produk pencerahan kulit yang berkesan. Basmi segala masalah kulit wajah anda hanya 3 langkah yang mudah…Yeahhhh ! Mai lekassss ! Hanya 3 langkah mudah ! Insyaallah ! 1001 masalah diwajah anda akan terawat! Set wajah 44 c...



Thanyaporn Puria Mirifica 100% !

Thanyaporn For FIRM, BIGGER & BEAUTIFUL BREAST THANYAPORN: PUERARIA MIRIFICA Untuk Payudara Cantik Menawan! ~ Jumlah kapsul adalah sebanya 60 biji, makan sehari sekali, selepas sarapan pagi. satu botol,untuk 2 bulan. amat ...


Merawat Jerawat dan Masalah Kulit

Kulit wajah yang sering ditumbuhi jerawat dan jeragat bukan hanya disebabkan resdung. Dalaman penuh toksin juga menyebabkannya. Mulakan proses penyucian darah, kemudian barulah nak start amalkan produk kesihatan dan kecantikan....



Kebersihan Vagina Selepas Bersalin

Jangkitan kuman pada luka-luka yang dialami semasa proses melahirkan selalu berlaku. Jangkitan  kuman pada pundi air kencing merupakan salah satu masalah yang kerap dialami oleh wanita selepas bersalin.  Apabila jangkitan kum...


Tips sihat di Bulan Puasa (makanan)

Petikan dari Majalah iSihat July 2013 Lelong pemanggang ajaib Happycall dari korea, besar rm150, kecik rm130. sms/whatsapp: 012-3312030



Petua atau cara memancungkan hidung tanpa pembedahan.

Ramai orang ingin memiliki bentuk hidung yang indah dan menarik. Hidung selain salah satu bahagian anggota tubuh yang berfungsi sebagai indera cium bauan, hidung ternyata memiliki daya tarikan tersendiri dalam segi kecantikan d...


Double Strengthen High Waist Slimming Pants (slimming pant)

Hip: 87-100cm, normal within 110cm. 3 in 1 Slimming Function: Slimming Waist + Slimming Hip + Slimming Thigh Double strengthen belt on waist area have very good slimming effect. On thigh part using concave-convex knitting metho...



Petua Kuruskan Badan Tanpa Ubat-Ubatan

Setiap orang mengimpikan tubuh badan yang langsing dan cantik. Percayakan anda tanpa mengambil pil-pil sampingan ataupun ubat-ubatan boleh menguruskan badan anda? Untuk mendapatkan tubuh badan yang langsing, cuba anda praktikka...






Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.