Melicinkan Wajah

Ambil buah tomato makan @sapu pada muka pada waktu pagi dan malam. Muka akan menjadi licin dan halus. selamat mencuba.

 

Bagaimanapun dipasaran kini terdapat supplement2 yang banyak memberi ketegangan kulit, anti penuaan serta mencerahkan kulit. Lebih mudah kerana hanya perlu pil dan menyerap terus khasiatnya ke dalam dan menyerlah kecantikan di luaran.

Sebagai contoh Skinrich ini.

 

 

PIL ANTI AGING + CUCI DARAH, YG MENGANDUNGI EKSTRAK MANGGIS, EKSTRAK DELIMA YG DIAKUI TERBAIK UTK MEMBUANG TOXIC DALAM BADAN ..FORMULASI DARI AMERIKA.. TELAH DIKAJI SELAMA 14TAHUN.

Khasiat MANGGIS rasanya semua tahu.. Di Thailand buah manggis dijemur dan dikeringkan untuk membuat bahan kosmetik seperti syampu, sabun untuk menghaluskan kulit dan mencegah penyakit kulit. Bahan aktif XANTHONE dalam buah manggis mempunyai khasiat yang amat menakjubkan. Terutama dibahagian dalam kulit dan biji manggis. Ramai saintis telah mengkaji khasiat buah manggis sejak tahun 1970an.

Khasiat xanthone iaitu bahan aktif dalam buah manggis dapat membantu pelbagai jenis masaalah seperti alergi, resdung, lelah, pelbagai penyakit kulit seperti eczema, gatal-gatal, psoriasis, seborrhea, jangkitan kulat, luka-luka yang biasa pada mulut, melecur, selepas pembedahan, penyakit darah tinggi, kencing manis, lebihan kolesterol , keletihan, kekurangan darah, ulser, gastrik, saluran usus yang bengkak dan insyaallah pelbagai lagi masaalah. haaa pepaham sudah pil ni khasiat tinggi.. pastu ada juge di masukkan vitamin c, kolegen & glutathione.. sesuai diambil utk sesiapa sahaja..

Cara hidangan: 2kapsul setiap hidangan/sehari

Harga: RM100 WM, RM105 SS

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.