Petua Mengatasi Punggung Besar

Mengatasi Masalah Punggung Besar dan Lebar

Permasalahan ini biasanya di alam selepas melahirkan anak. Ada juga yang bertubuh kecil, berat badan yang ideal tetapi mempunyai punggung yang agak lebar dan besar.

Mengatasi punggung besar dan lebar in bukanlah perkara yang mudah atau cepat di lakukan. Ia memerlukan masa, kesungguhan dan usaha yang konsisten. Tiada jalan yang singkat yang diidamkan melainkan memulai usaha seperti ubah gaya hidup dengan bersenam dan mengamalkan pemakanan yang seimbang.

Sekiranya anda bekerja dan banyak duduk semasa bekerja, anda perlu menyeimbanginya dengan gerakan ringkas bagi memastikan aliran darah berjalan lancar dan mengelakkan pengumpulan toksin atau lemak pada paha dan punggung mahupun pinggul.

Amalan menaiki tangga adalah senaman yang berkesan untuk membantu menggerakkan otot-otot pada kawasan punggung.

Taping Beauty Pants 11Pemakaian girdle dan korset juga membantu mempercepatkan proses memulihara bentuk badan anda.

saunapantsBOTHNamun begitu, di petuanenenk ini,kami menyediakan set sauna/seluar sauna yang mudah dan senang digunakan, bila2 masa dan di mana jua anda berada dan lebih berkesan daripada girdle dan korset. Kebanyakan pemakaian girdle hanya menyorok atau menyembunyikan perut, paha dan punggung yang besar.. tetapi sauna dapat menghilangkan lemak dan mengecilkan sai2 punggung anda.

Untuk membentuk punggung yang menarik kembali, dengan memecahkan lemak di bahagian pinggul, paha dan perut.. iaitu Sauna Belt. Untuk berpendapatan mewah boleh dapatkan set sauna mudah alih. Terbaikk..

Sila klik gambar untuk maklumat lanjut..

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.