Petua Dapat Anak(ikut jantina)

Ada orang berpendapat, untuk mendapatkan anak lelaki, isteri mesti orgasm atau climax dulu semasa melakukan hubungan. Manakala untuk mendapatkan anak perempuan pula, suami pula yang perlu climax dahulu. Ini juga ada kaitan dengan acidity dalam rahim isteri. Chromosome XY atau bawa gene lelaki alah dengan keasidan. Manakala gene XX(Perempuan) lebih kuat. Untulk dpt anak lelaki banyakkan makan seafood. Untuk anak perempuan si ibu lebih suka makanan masam seperti jeruk atau buah kedondong.

Ada juga yang berpendapat, untuk mendapatkan anak lelaki juga, isteri perlu tidur menyiring ke sebelah kanan selepasa melakukan hubungan dan sebaliknya jika mahu anak perempuan iaitu menyiring ke sebelah kiri.

Di samping itu berdoa pada Allah jika ada kebaikan dunia akhirat kurniakan anak yang kita ingini jantinanya. Apa yang Allah anugerah ada hikmah di sebaliknya. Membaca Surah Mariam untuk dipermudahkan ketika bersalin tak kira anak jantina apa seperti emak Nabi Isa. Juga amalkan membaca surah Yusuf untuk mendapat anak yang cantik dan handsome (lelaki) serta beramal soleh. Selamat mendapat anak yang soleh atau solehah!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.